Полицията в Република Северна Македония е конфискувала над половин тон марихуана

...
Полицията в Република Северна Македония е конфискувала над половин тон марихуана
Коментари Харесай

Иззеха над половин тон марихуана при две акции в Северна Македония |

Полицията в Република Северна Македония е конфискувала над половин звук марихуана и е арестувала трима души при две интервенции против трафика на опиати, съобщи МИА.

Департаментът за битка с проведената и тежката престъпност е разрушил интернационална незаконна група за трафик на марихуана от Косово през Северна Македония и Гърция към Турция. При интервенцията са иззети424 кг марихуана и е арестуван един обвинен.

Стойността на опиатите на пазара в Турция е за над 1 млн. евро, каза представителят на вътрешното министерство в Скопие Тони Ангеловски, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той посочи, че интервенцията е била извършена на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Богородица " (на границата с Гърция) в събота вечер, където при инспекция на товарен автомобил с регистрация от Скопие са открити 519 пакета марихуана.

При обособена интервенция през днешния ден е разрушена друга незаконна група край село Селемли покрай границата с Гърция и са иззети 93 кг марихуана. Задържани са двама обвинени.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР